Gyertyafény Temetkezés

A Gyertyafény Temetkezés, azaz a Kegyeleti Örökfény Kft. közel 20 éve áll a lakosság, az Önök szolgálatára, ha temetkezésről van szó. Miskolci temetkezési vállalatként, a Gyertyafény Temetkezés az évek során rengeteg tapasztalatra és komoly rutinra tettünk szert. Így tisztában vagyunk azzal, hogy a gyászoló család milyen támogatásra szorul, és hogy mekkora segítség, ha megkönnyítjük a temetés megszervezésével járó feladatokat. Törekszünk arra, hogy az elhunytak megkapják a kegyeletteljes végtisztességet, ezért tapintatosak és alázatosak vagyunk a munkánkat illetően. Cégünk jelenleg 18 főt foglalkoztat, akik szakértelmükkel és odaadásukkal gondoskodnak arról, hogy Önök elégedettek legyenek a temetési szolgáltatásainkkal. Készek vagyunk az Ön elképzelései szerinti legmagasabb színvonalú szertartás teljeskörű megszervezésére és lebonyolítására egyaránt.

Első irodánk Miskolcon nyílt 2002-ben, azóta nyújtunk segítséget a gyászoló családoknak a megfelelő végtisztesség megadásában. Jelenleg Miskolc mellett négy további településen található irodánk, illetve 8 temetőben végzünk kizárólagos üzemeltetési feladatokat. Ez azt jelenti, hogy ezekben a temetőkben minden munkálatot mi végzünk az üzemeltetéstől kezdve a karbantartáson át a búcsúztatók, temetési szertartások megszervezésétől a lebonyolításig. Ezért ha az alábbi temetőkben szeretné az elhunyt végső nyughelyét biztosítani, közvetlenül minket keressenek!

Minden esetben figyelembe vesszük az ügyfeleink igényeit és igyekszünk teljesíteni a különleges kéréseket is. Tudjuk, hogy az utolsó út, amire a halottainkat elkísérjük, milyen nagy jelentőséggel bír. Hiszen ez lesz az utolsó emlékünk, amit megőrizhetünk róluk, ezért számunkra kiemelten fontos az, hogy ezek az emlékek valóban olyanok legyenek, amelyek méltóak arra, hogy a szívünkben örömmel vigyük tovább őket. Bármilyen kérdésük felmerül, mindig állunk az Önök szolgálatára. Fáradjanak be hozzánk, vagy keressenek fel minket telefonon, készséggel állunk az Önök rendelkezésére.

„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott,

Pihen a kéz, mely értünk dolgozott.

Számunkra te sosem leszel halott,

Örökké élni fogsz, mint a csillagok.”

               Sírfelirat