Szolgáltatásaink

24 órás ügyeleti szolgáltatásunk által a nap bármely időszakában kereshet minket. – Lakásra, közterületre, kórházba is kiszállunk, hogy elszállítsuk az elhunytat.

Segítünk a megfelelő kellékek kiválasztásában. Beszállító partnereinktől a legkiválóbb minőségű kellékeket válogatjuk, így Önnek bármely termékre esik a választása, biztos lehet benne, hogy megfelelő döntést hoz. A koporsó, vagy urnarendelést is elintézzük Ön helyett, széleskörű termékpalettánkból könnyen választhat örök nyughelyet a szerettei számára.

Temetési szertartás szervezésében is készséggel állunk az Önök szolgálatára, legyen szó polgári, vagy egyházi temetésről.

Temető üzemeltetés kizárólagos joggal. Azokban a temetőkben, amelyeket temetkezési vállalatunk üzemeltet, csak mi végezhetünk munkálatokat. Ezért ha ezen temetők valamelyikében keresnek végső nyughelyet, érdemes egyből minket felkeresni. Ezzel időt és energiát spórolhatnak meg.

Külföldről hazaszállítás. Sajnos előfordul, hogy a hozzátartozó az otthonától távol, akár külföldön halálozik el. Mi ebben is segítséget nyújtunk, hazahozzuk az elhunytat, hogy itthon búcsúzhassanak el tőle a szerettei körében. A külföldről való hazaszállításról bővebb információt személyesen az irodánkban, vagy telefonon kérhet tőlünk.

Polgári temetési szertartás esetén saját szónokot is tudunk biztosítani a búcsúztatóra. Ennek igénybevételéhez, kérjük töltse ki az „Adatlap temetési szertartáshoz” nevű adatlapot.

Szónok: Ragályi János

Teljeskörű ügyintézés, amelyhez a szükséges dokumentumokat az oldalunkról letöltheti, vagy személyesen is kitölthet, ha befárad valamelyik irodánkba

Kellékek beszerzése, virágkötészet és sírköves ajánlása. Temetkezési vállalkozásunk segítséget nyújt a virágrendelésben is, illetve tudunk sírkőkészítő mestert is ajánlani, így Önnek nem szükséges végigjárnia ajánlatért az összes vállalkozót.

Szórásos temetési szertartás esetén segítünk a szervezésben.

Széleskörű szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok a búcsúzó család részére minél nagyobb könnyebbséget jelentsenek. A lehető legtöbb terhet igyekszünk levenni az ügyfeleink válláról, hiszen tudjuk, hogy ez az időszak milyen nehéz és a fájdalmas, amivel mindenkinek saját maga kell, hogy megbirkózzon. Mi a támogatásunkról biztosítjuk, ezért átfogó megoldásokkal igyekszünk méltó búcsúztatót szervezni az elhunytak számára.

Bármilyen jellegű temetést szeretne szervezni, a Gyertyafény temetkezési vállalkozás kész megszervezni Ön helyett, legyen szó

  • polgári vagy egyházi,
  • nyilvános vagy zártkörű,
  • koporsós vagy urnás,
  • hagyományos vagy modern szertartásról.

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni, keressen fel minket bizalommal telefonon, vagy személyesen az irodáink valamelyikében! Készséggel állunk az Önök rendelkezésére!

„Köröttem mindenütt békés keresztek

S mély nyugalom beszédes csöndje hallgat.

Mely minden bölcsességnél igazabb.”

              Juhász Gyula